ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Közelgő programok

Lélekemelő, feltöltő hétvége Balatonfüreden - 2024. 09. 06-08.

Lenne kedved egy örömteli, felszabadító, lélekemelő hétvégéhez a gyönyörű Balaton parthoz közel egy barátságos helyen, ahol minden program abban segít, hogy megérezd benső végtelen erőd, hogy megéld a jelenlét szépségét és összhangba kerülj lelkeddel, energiát adva a legszebb érzéseknek és ezáltal jövőnek? 

Várunk szerettel Téged is, ha szeretnél velünk tartani!

 

A programok közül nem maradhat ki a reggeli jóga, turmixkóstoló, relaxációs est, lélekhangoló és természetgyógyászati előadás, felszabadító és önismereti gyakorlat, séta, jelenlét gyakorlat a természetben és meglepetés sem. 

A Lidó Hotel ad otthont ezúttal eseményünknek, melynek világos különterme, egészséges étkezést biztosító konyhája, kinti medencéje és barátságos közege hozzájárul a programok adta testi-lelki feltöltődés megéléséhez.
A Hotel előtt található a Kisfaludy Strand, ahová a hétvége során bármikor bemehetünk, este pedig a csillagos ég alatti relaxációt is megtapasztahatjuk a szépséges Balaton partján.

Meghívott előadó: Tóth Nerella Önismereti előadó, tudatosság mentor, aki az áldozati szerepből való kilépésről, tudatosságról, önmagunk igazi megéléséről is beszél majd nekünk.
https://www.nerella.hu/nerellarol

 

Bővebb információk hamarosan!

Részletek miatt írj a következő e-mail címre: ojtoziadrienn.audrey@gmail.com

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook