ikon+36 30 754 2689|ikoninfo@ojtoziadrienn.hu|ikonfacebookikonkeresés
0

blokk címe

blokk tartalma

Közelgő programok

Lélekemelő, feltöltő hétvége Balatonfüreden - 2022. 07. 01-03.

Lenne kedved gyönyörű környezetben, szeretetteli emberekkel együtt kapcsolódni Önmagaddal, lecsendesedni és egyben erőt meríteni, felfedezni az intenzív jelenlét örömét, lekedben a harmóniát? 

Szeretettel várunk a megnyugtató, csodaszép Balaton közelségében, ezúttal Balatonfüreden egy fantasztikus lélekemelő hétvégére, ahol egyszerre tapasztalhatod meg a testi és lelki feltöltődést! 

Mindezt segíti számos örömteli, önismereti program, jóga, inspiráló est, felszabadító gyakorlatok, relaxáció, színterápia, hangtálfürdő, éltető ételek, kirándulás és meglepetések egyaránt. 

A barátságos Lido hotel környezete - mely otthont ad most eseményünknek - biztosan nagyszerű támogatás lesz ahhoz, hogy felülemelkedve hétköznapi kihívásainkon minden szinten megélhessük a legszebb érzéseket, melyek mindannyiunk lelkében ott rejlenek.
Az igazi spiritualitás valójában lényünk forrásához való kapcsolódás és megvalósítása a fizikai világban is mindannak, ami szívünkben jelen van.
Az egész hétvége célja, hogy hozzájáruljon a kibontkozáshoz, a lét csodájának megéléséhez, az egészséges életmódhoz és a múltbeli gondolatok helyett fókuszba helyezze a Most szépségét, a vágyott jövő megteremtésének energiáját.

A szálloda a Kisfaludy strand mellet, a víztől 50 méterre található.
A strand és a hotel között húzódik az Aranyhíd sétány, mely a híres Tagore sétányba torkollva Balatonfüred központjába vezet.

(Parkosított, szép környezetben helyezkedik el a hotel és medence, ping-pong terem, konditerem is taláható az épületben.)

Bővebb részleteket, programtervet kérd e-mailben! 
Foglald le helyed mihamarabb, ha invitál a lehetőség! 

Érdeklődés,jelentkezés: ojtoziadrienn.audrey@gmail.com

rendelési idő

H-P:
15:30-17:30

Szombat:
7:30-8:30

Vasárnap:
Zárva

elérhetőségek

Tel: 
+ 36 30 464 5021

E-mail:
emailcim@email.hu

A rendelő címe:
4080 Hajdúnánás Bocskai u. 36.
 

Iratkozz fel hírlevelemre!

Ha szeretnél havonta pár alkalommal hasznos információkat, segítő írásokat kapni tőlem és programjaimról értesülni, akkor iratkozz fel hírlevelemre az alábbi űrlapon!
Google reCaptcha által védett űrlap (adatvédelem, ászf)

Videóimért látogass el youtube csatornámra!

telefon ikon+36 30 754 2689e-mail ikoninfo@ojtoziadrienn.hufacebook ikonfacebook